Пропустити команди стрічки
Перейти до основного вмісту
Аудіо
Відеотека
Корисні ресурси

Як стати успішним: 3 складові успіху

01.07.2017

​Ні для кого не секрет, що до успіху прагне кожна нормальна людина, яка хоче добре заробляти, бути шанованою серед своїх колег або бути прекрасним і справедливим керівником. Але багато людей навіть не підозрюють про те, як це взагалі відбувається, як люди досягають таких висот у тій чи іншій сфері, що потрібно робити, щоб наблизиться на крок до успіху? Про це нам написав представник компанії Jooble з пошуку роботи.

 

Стати успішним для багатьох є першочерговим завданням. І це нормально, тому що кожен хоче себе реалізувати. Часом успіх здається настільки далеко, що його ніколи не досягти. Я хочу дати 3 поради, які допоможуть Вам стати успішніше.

 

1. Займайтеся тим, що Ви любите. Полюбіть свою теперішню справу

Напевно Ви звертали увагу на те, що люди, які пристрасно «горять» своєю справою, досягають набагато більших висот ніж ті, які роблять це без ентузіазму або просто через гроші. Такий фактор, як «здатності» впливає на багато, але людина, яка буде прагне розвиватися в своїй сфері, зможе стати більш успішним ніж та, яка має колосальні можливості, але нічого при цьому не робить. Якщо Ви займаєтеся справою, яку ненавидите, то киньте її або полюбіть. Переоцініть Вашу діяльність. Може Вам слід вибрати що-небудь інше.

 

2. Постійно розвивайтеся у своєму напрямку

Фактор, який багато людей втрачають і забувають про 2 дуже відомі фрази: «Вчитися ніколи не пізно» та «Вік живи - вік навчайся». Якщо Ви закінчили успішно університет, це не означає, що потрібно переставати вчитися та просто йти кудись працювати, а після роботи сидіти та деградувати перед телевізором. Всі успішні люди стежать за тенденціями, за змінами, придумують нові ідеї внаслідок вивчення нового матеріалу. З цієї причини такі люди будуть йти завжди на кілька кроків попереду.


3. Постійність в одній справі

Результат приходить виключно з часом. Не розраховуйте на те, що відразу все буде ідеально та через 10 секунд після стартапу Ви станете успішним. Якщо у Вас нічого немає або Ви не знаєте, яким ремеслом або бізнесом зайнятися, або у Вас немає коштів для цього, то спочатку спробуйте знайти роботу, після цього знайдіть захоплення, яке потенційно зможе приносити гроші та рухайтеся у цьому напрямку, віруючи в те, що все вийде. Буде безліч проблем і перешкод, але не можна зупинятися, потрібно йти вперед. Багато про це говорять, але мало хто використовує на практиці. Потрібно діяти вже сьогодні!

 

Що таке Jooble?

Що Ви робите, коли Вам потрібно знайти який-небудь сайт в Інтернеті? Правильно - користуєтесь пошуковими системами - Google, Яндекс, Rambler чи іншими.

Jooble - це така сама пошукова система з тією відмінністю, що вона спеціалізується на пошуку роботи. Пошук ведеться серед усіх порталів по працевлаштуванню в Україні. Jooble автоматично відсіває дублі, тому однакова вакансія, опублікована на різних сайтах по працевлаштуванню, буде показана як одна вакансія.

При пошуку зверніть увагу на панель фільтрів зліва, вона допоможе Вам уточнити запит, і підібрати оптимальну вакансію.

Не марнуйте свій час, Jooble за декілька секунд зробить те, на що Вам би знадобилось декілька годин!

 

Герман Баятян

Компанія Jooble

Менеджер по Україні​

 

<Квітень 2019 р.>
ПнВтСрЧтПтСбНд
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Галерея світлин
Інтернет-огляд
11.04.20198:45
Павло Розенко: Є всі можливості вже в цьому році реалізувати ініціативу Президента щодо «13-ї пенсії»
08.04.201916:23
Розгляд заходів громадських об`єднань осіб з інвалідністю, які мають статус всеукраїнських щодо надання фінансової підтримки у 2019 році
08.04.201916:17
Фондом соціального захисту інвалідів надано Мінсоцполітики пропозиції щодо розподілу коштів на підтримку громадських об’єднань осіб з інвалідністю, які мають статус всеукраїнських
08.12.201311:41
Безпечна поведінка в натовпі
03.01.200916:50
После свадьбы: поговорим?
Опитування
Документи яких видів необхідно розмістити у цій бібліотеці в першу чергу?







Переглянути всі опитування